CITY BOOTCAMP Dedemsvaart

City Bootcamp in Dedemsvaart is een intensieve full body workout in groepsverband. Sporten is samen een stuk leuker dan alleen! Til autobanden op, trek een sprintje door een mooi bos en geniet van de omgeving. Elke training is anders en daagt iedere deelnemer op zijn eigen niveau uit. We verkennen samen verschillende locaties en gebruiken enkel onze eigen kracht. Samen verzetten we bergen! Groofit biedt voor elk sportniveau een passende bootcamp aan. Zo is er City Bootcamp LIGHT voor beginnende sporters of sporters met bijvoorbeeld een blessure en City Bootcamp REGULAR voor de sporters die wat meer uitdaging zoeken. Ook is er BIZZ City Bootcamp voor fitte medewerkers op de werkvloer.

City Bootcamp REGULAR

City Bootcamp REGULAR is er voor de sporter die zichzelf graag uitdaagt en tot het maximale wil gaan. Tijdens deze lessen leer je de juiste techniek aan en leer je hoe je het beste uit jezelf kunt halen. 


City Bootcamp LIGHT

City Bootcamp LIGHT is speciaal voor beginnende sporters of sporters met blessures. Tijdens deze lessen is er meer tijd voor persoonlijke begeleiding en het aanleren van de juiste techniek. 


BIZZ City Bootcamp

BIZZ City Bootcamp is dé manier om je medewerkers fit te houden en teambuilding naar een hoger niveau te liften. Elke training is anders en daagt iedere deelnemer op zijn eigen niveau uit.